INDIANS TANDOORI ROYALS

INDIANS TANDOORI ROYALS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 385 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indians Tandoori Royals. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 19:21 Alle beste
27 mei 2022 om 0:49 Eten had geen smaak
25 mei 2022 om 13:04 We saw the rating but decided to give it a try anyways. Overpriced and tasteless The Chicken Biryani and Garlic Naan wear okay. But the Shahi Paneer was pretty tasteless and disappointing. The Gulab Jamun tasted like it came from the can.
21 mei 2022 om 20:01 Vaste gerechten smaakten anders, maar nog steeds lekker dus prima
9 mei 2022 om 11:13 Ik had 2x iets met kip besteld maar 1 bakje was duidelijk geen kip. Maar smaakte goed dus toch maar opgegeten. Naan was helaas wat droog.
7 mei 2022 om 22:19 Hoofdgerechten worden met Basmatirijst/Naan geserveerd. Nergens vermeld dat dit pas vanaf 10 euro is. (dat het er niet bij zit, dat is prima gezien het bedrag, maar meld dit dan) Niet alles in 1x geleverd... dus moeten bellen...
6 mei 2022 om 18:40 zo lekker. dat is de laste smaak.lekker dan de kan niet. nummer 1 heel Nederland.dankje.gwoen zo doorgaan
5 mei 2022 om 23:24 I understand that it is impossible to bring in the authenticity of Indian food but, the chicken tikka and paneer masala was totally out of the mark. Surprised and disappointed to see an Indian kitchen unable to cook Indian cuisine. I hope it changes.
3 mei 2022 om 20:08 nog nooit zo slecht eten gekregen van een restaurant. dalsoep die te heet was. garnalen niet te eten. tandoori kip was ronduit walgelijk. schandalig!!!
26 apr 2022 om 21:13 Het eten is altijd heerlijk en goed warm. Nooit problemen met bezorging en de bezorgers zijn altijd super vriendelijk. Als het gaat om Indiaans eten, dan is Tandoori Royals nummer 1 in houten!
25 apr 2022 om 17:09 Redelijk tevreden, maar bestelde garlic naan is nooit geleverd. Linzensoep naar mijn smaak veel te pittig en ik kan wel wat hebben.
24 apr 2022 om 16:11 Kwaliteit nog steeds geweldig, maar portiegroottes kleiner dan normaal.